TEČAJ ARGENTINSKOG TANGA ZA POČETNIKE 


Škola argentinskog tanga za sve LiberTango

Tečaj tanga za apsolutne početnike i one koji žele ponoviti gradivo za mjesec ožujak otvoren je za upis na termin ponedjeljak 20 – 22 sati.

Ostali termini za početnike
Za srednjoškolce otvoren je termin utorkom od 20 do 22 sati i za studente utorak od 21 do 23 sati ( ne znači da istovremeno ne možeš pohađati i / ili termin ponedjeljkom.
Dječje grupe argentinskog tanga uz igroradionice Stribog i TangoZvrk za DJECU OD 3 DO 5 i DJECU OD 5 DO 7 GODINA.

Termin za početnike četvrtak ulazi u 2 mjesec. Pridružiti mu se možeš ako … .

Na sve grupne upise popust od 30% po korisničkoj članarini najmanje 4 osobe po upisu ili 50% za upis od 6 osoba uz ravnomjeran odnos followera i leadera.


Niste u mogućnosti osobno se osobno upisati se na tango argentino? Niže u dodatnim informacijama, prijavama i upisima navedeno je kako nas možete kontaktirati. 
  
Prijave omogućuju čuvanje mjesta do određenog trenutka. Upis osigurava vaše mjesto i termin. Redoviti sati se održavaju  se u centru Zagreba, Ante Kovačića 4. Upisi su konstantno otvoreni.  Važno primamo najviše 16 osoba  !!! 

Škola argentinskog tanga i tečaj za apsolutne početnike tanga u Zagrebu traje 3 mjeseca (12 tjedana). Upis/članarina obnavlja se mjesečno ili možete uplatiti za tromjesječje uz 20% popusta. Ako Vam naš raspisani termin tango upisa ne odgovara možete se predbilježiti na drugi. U prijavi navedite dan. Garanciju kada će Vaš termin početi ako nije od naših navedenih ne možemo garantirati.

   Upis uključuje
www.libertango, www.tangocroatia.weebly.com, Institut argentinskog tanga LiberTango
  • jednom tjedno termin tečaja argentinskog tanga u trajanju od 120 minuta u upisanom terminu - ukupno 8 sati tijekom 4 tjedna u mjesec dana
  • dodatni termin dvosatni kojeg možete i ne morate koristiti argentinskog tanga, jednom tjedno petkom ukupno 4 termina po 120 minuta u mjesecu te je za sve članove kulturno umjetničkog programa argentinskog tanga u našem institutu besplatan te ga mogu polaziti polaznici svih stupnjeva, ostali ga mogu polaziti uz uplatu jednodnevne članarine ili dropina (oni koji nisu naši redoviti članovi).
  • praktika petkom u trajanju 1.5 sati ili 90 minuta gdje možete tražiti savjete od svojih maestra, asistenata ili bilo koga čiji vam se pokret sviđa, ili jednostavno možete plesati/vježbati samostalno.
  • milonga obično krajem tjedna

 Uvjeti za upis

 
Za bavljenje argentinskim tangom nema dobne granice niti bilo kojeg drugog ograničenja. Učenjem argentinskog tanga razmjenjujemo osjećaje i iskustva s cijelim svijetom. Nemanje plesnog partnera nije zapreka! Upisujemo jednaki broj polaznika i polaznica.  
 

Članarine

Redovite korisničke članarine za roditelje maloljetne djece po osobi iznosi 150 HRK, za ostale iznosi 200 HRK.

Oni koji žele ponoviti ili utvrditi osnovno gradivo na početnom tečaju, a trenutno kod nas ne pohađaju niti jedan program korisnička članarina iznosi 100 HRK, ako pohađaju neki redoviti program kod nas, korisnička članarina iznosi 00HRK.

  Update
Uplate je moguće izvršiti gotovinski i na račun.  

Prijave i uplate članarina - koraci

Tečaj argentinskog tanga
  • Na našu elektroničku poštu ili kontakt obrazac vaše ime i prezime uz broj prijenosnog telefona i elektroničke pošte, ako se prijavljujete samostalno te isto ako se prijavljujete u paru.
  • Zatim je potrebno navesti ime programa Škola argentinskog tanga za početnike – datum početka
  • Posljednji korak koji odabirete je način uplate članarina - uplata na račun ili gotovinska uplata članarina

 
 

Naš zadatak po vašoj/im prijavama

1) Povratno vama poslati Vaše podatke da provjerite dali ste sve točno napisali i mi između ostalog te razumjeli.

2) Poslati vam broj računa AUDITORIUM MEDIE ili provjeriti termine za gotovinsku uplatu.

 

O samim maestrima više na poveznici.


 Jelena and Mario maestri of argentine tango in Croatia

što poslije početnog tečaja

Nakon 3 mjeseca, škola tanga se nastavlja i svoje tango znanje možete nastaviti graditi s novim stupnjem. Ili možete izabrati druge načine - radionice, seminare ... .