TEČAJ TANGO ARGENTINO ZA POČETNIKE U ZAGREBU

Institit argentinskog tanga Libertango uz Vas opravdano s znanjem i iskustvom.Tečaj za početnike tango argentino u Zagrebu | Tečaj za apsolutne početnike‎ argentinskog tanga u Zagrebu

Upisi na početni tečaj tango argentino (početni stupanj), argentinski tango za apsolutne početnike i one koji žele utvrditi gradivo u Zagrebu stalno je otvoren. Srednji stupanj argentinskog tangav održava se nedjeljom 18:00-20:00 otvoren je za dodatne prijave/upise i aktivan je. Dodatni upis na predsrednji stupanj tango argentino u večernjem dvo satnom terminu nedjelja 20:00-22:00 moguć kao jednodnevno pohađanje. 🔔 Upisi na novi početni tečaj plesa tango argentino u Zagrebu otvoreni do 5.veljače. Vaš prvi dvo sat petkom 20:00-22:00.  

Ograničen broj polaznika kod nas je poznata stvar. Sada se čini normalna. Želimo vam se dati 100%.10 ljudi, 5 para zbog trenutne situacije od inače 7. Saznajte na Članarine i popusti (niže) o redovitim popustima. Prijave i upisi niže navedeno. Održavanje u Ante Kovačića 4, Zagreb

🔥NOVOSTI
#vrucaplesnaponuda 
 Saznaj što donosi upisnina za 3 mjeseca niže na članarinama.  

Argentinski tango za srednjoškolce i studente  
Otvoren za srednjoškolce i studente ponedjeljak 20:00 -  22:00 sati.  Održavanje u Ante Kovačića 4, Zagreb.  

Argentinski tango za djecu 

#pleszadjecu #vjezbanjezadjecu #tangozvrk #tangozadjecu 

Školski ljetni praznici za djecu uz ples i vježbanje te igru je potpuno novi program u Hrvatskoj. O njemu više 15. Lipnja 2021. 

O dječjem plesnom programu TangoZvrk više na poveznici.

Ne postoji instant rješenje. Nije sve uvjek zabava. Ako je osmišljeno i smislom dišemo.

 

14. intenzivna ljetna škola argentinskog tanga u  Zagrebu, srpanj i kolovoz 2021.

Saznaj kako to izgleda više na poveznici. 

 

 

 

We are not instant. We are just trying to be with and by your side. Yours Jelena and Mario#onlinetango

Argentinski tango online za vas kada, koliko i kako vi to želite uz tutorstvo i zadaću - poveznica.  

Na prvom dvo satu osvijestiti ćete kako već koristite osnovne kretnje argentinskog tanga s kojima već možete zaplesati svoj prvi tango!  "Tango ima veliko srce i moćan zagrljaj.- JS

Upisi, prijave i trajanje početnog stupnja

Niste u mogućnosti osobno se osobno upisati se na tango argentino? Niže navedeno je kako nas možete kontaktirati. Prijave omogućuju čuvanje mjesta do određenog trenutka. Prijava ne treba biti u paru. 

Bilo bih divno kada bi se s vama uključili prijatelj, prijateljica, kolega, kolegica, susjed, susjeda, poznanik ili poznanica s kojim između provodite vrijeme ili biste željeli provesti više vremena ali nikako da nađete vrijeme za zajedničku kavu... Upišite zajedničku aktivnost tango argentino. Obogatite živote i korisno ispunite vrijeme uz ples argentinskog tanga te druženje. 

Upis osigurava vaše mjesto i termin. Konstantno otvoren, kroz cijelu godinu. Sati se ne održavaju sezonski. Važno primamo najviše 16 osoba !!! 

Ne odgovara li Vam raspisani termin? Možete se predbilježiti na drugi. U prijavi navedite dan. Kada će Vaš termin početi ako nije od naših navedenih ne možemo garantirati.Škola argentinskog tanga i tečaj za apsolutne početnike tanga u Zagrebu traje 3 mjeseca (12 tjedana). Članarina obnavlja se mjesečno ili ... . 

Škola argentinskog tanga za sve LiberTango by tango maestros Jelena Somogyi & Mario MedvedecUpis uključuje Neke stavke su u stanju mirovanja s obzirom na situaciju.

  • jednom tjedno termin tečaja argentinskog tanga u trajanju od 120 minuta u upisanom terminu - ukupno 8 sati tijekom 4 tjedna u mjesec dana
  • dodatni termin od 90 minuta kojeg možete i ne morate koristiti argentinskog tanga, jednom tjedno petkom ukupno 4 termina u mjesecu te je za sve članove kulturno umjetničkog programa argentinskog tanga u našem institutu besplatan te ga mogu polaziti polaznici svih stupnjeva, ostali ga mogu polaziti uz uplatu jednodnevne članarine ili dropina (oni koji nisu naši redoviti članovi). 
  • praktika petkom u trajanju 1.5 sati ili 90 minuta gdje možete tražiti savjete od svojih maestra, asistenata ili bilo koga čiji vam se pokret sviđa, ili jednostavno možete plesati/vježbati samostalno.
  • milonga obično krajem tjedna - plesnjak argentinskog tanga

 

Uvjeti za upis

Za bavljenje argentinskim tangom nema dobne granice niti bilo kojeg drugog ograničenja. Učenjem i plesanjem tango argentina stvaramo, dijelimo i komuniciramo s svijetom u svijetu. Argentinski tango nastao je obgrljavanjem kultura i običaja naroda. Nemanje plesnog partnera nije zapreka! Upisujemo jednaki broj polaznika i polaznica. Ne plešete u paru ili željeli bih se dodatno posvetiti razvoju svoje plesne komunikacijske vještine? PokreTTango tu je za Vas.

 

 

Članarine i popusti

Korisničke mjesečne članarine :
- roditelji maloljetne djece, srednjoškolci, studenti i umirovljenici po osobi iznosi 200 HRK
- ostali 240 HRK


Upis/članarina obnavlja se mjesečno ili možete uplatiti za tromjesječje uz 20% popusta. Ako Vam naš raspisani termin tango upisa ne odgovara možete se predbilježiti na drugi. U prijavi navedite dan. Garanciju kada će Vaš termin početi ako nije od naših navedenih ne možemo garantirati.
Na sve grupne upise popust od 30% po korisničkoj članarini najmanje 4 osobe po     upisu za program PokreTTango (unisex tehnika i plesnog izražaja argentinskog tanga) ili 30% za upis od 6 osoba uz ravnomjeran odnos followera i leadera u školu argentinskog tanga. Uplate je moguće izvršiti gotovinski i na račun.  

Dodatne informacije, prijave, upisi i uplate članarina - koraci

  • Na našu elektroničku poštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili kontakt obrazac vaše ime i prezime uz broj prijenosnog telefona i adresu elektroničke pošte, ako se prijavljujete samostalno te isti podaci za osobu s kojom se prijavljujete (ako se prijavljujete u paru).

  • Zatim je potrebno navesti ime programa Škola argentinskog tanga za početnike – datum početka.

  • Posljednji korak koji odabirete je način uplate članarina - uplata na račun ili gotovinska uplata članarina.

Za sve što Vas zanima obratite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.+385 98 950 2738, ili putem kontakt obrazca na internetskoj stranici.  

O samim maestrima više na poveznici.

tečaj tango argentina uz Institut argentinskog tanga LiberTango

Što poslije početnog tečaja

Nakon 3 mjeseca, škola tanga se nastavlja i svoje tango znanje možete nastaviti graditi s novim stupnjem. Ili možete izabrati druge načine - radionice, seminare ... .

0
0
0
s2smodern