Dječji program argentinskog tanga

TangoZvrk

Inovativni program prvi takve vrste u svijetu igro - plesaonica u  Ante Kovačićeva 4 u srcu Zagreba. Pridružite nam se i uđite u svijet u kojem se isprepliću mašta i stvarnost! Slušamo, gledamo, glumimo, stvaramo, družimo i igramo se - igraonica. Razgibajmo, zaplešimo, učimo i stvarajmo uz argentinski tango - radionica TangoZvrk.

Plešući argentinski tango razvijamo djetetove bazne elemente: sluh, ritam, snagu, brzinu, spretnost, plesnost i koordinaciju. Vježbe plesnih pokreta argentinskog tanga odvijaju se uz glazbu prilagođenu djeci predškolske dobi, a ona je često popraćena pričom u kojoj djeca pokretom aktivno sudjeluju. Pokretima ovog plesa imitiramo svijet koji nas okružuje i nadograđujmo svoje kognitivne vještine. Tango obuhvaća 6 glavnih područja važnih za kvalitetu života. Uz proces usporavanja starosti to su: fizička aktivnost; društvena aktivnost; duhovnost; emocionalna ispunjenost; osmišljenje; emocionalnu i obrazovnu nadogradnju. Iako i ostali plesovi djeluju na neka osnovna unapređenja kvalitete života, dokazano je kako argentinski tango kao ples, poboljšava gore navedene značajke i to u zdravih osoba, ali i osoba sa invaliditetom te drugih osoba koje boluju ili se susreću s određenim poteškoćama. Što je argentinski tango i kako djeluje na nas same te osobe s kojima stvaramo uz dijeljenje plesne priče saznajte više na sljedećoj poveznici. 

Institut argentinskog tanga Libertango

09:30 - 10:30 predškolska dob ( 5 – 7 godina), 2x 30 minuta

11:00 - 12:30 školski uzrast OŠ od 1 - 4 razreda 2x 45 minuta

1) Upisi na mjesečnoj osnovi su krenuli kao i prijave za jednodnevno pohađanje/drop in. Kontaktirajte nas kako bi se prijavili ili saznali više :) Prijave do 20. Rujna i upisi do 29 rujna. Početak 5. listopada.  

  

Prijave i informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.+385 98 950 2738, ili putem kontakt obrazca na internetskoj stranici 

 

 

2) Redovita mjesečna korisnička članarina iznosi 150 - 150HRK.

Jednodnevna korisnička članarina iznosi 40 - 60HRK.

Popusti za obiteljsko pohađanje programa Instituta argentinskog tanga LiberTango.

3) Oprema: papučice (mekana obuća čiji potplat klizi po parketu ne zaustavlja pokret ili debele soknice) uz rastezljivu ugodnu odjeću (trenirka, tajce, debele soknice, ...)