Dječji program

Institut argentinskog tanga Libertango

TangoZvrk

Besplatna radionica argentinskog tanga za djecu održati će se 5. lipnja.2019, srijeda od 19:00 - 20:00 sati. Uzrast OŠ od 1 - 4 razreda. Prijave (obavezne) i informacije na na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.+385 98 950 2738 ili putem kontakt obrazca na internetskoj stranici.

Upisi za redovito polaženje i prijave za jednodnevno pohađanje do 15. travnja 2019. 

 


Igroradionica za djecu jedinstvena na našem području uz prvu dječju grupu argentinskog tanga TangoZvrk

Inovativni program prvi takve vrste u svijetu igroradionica za djecu Stribog i TangoZavrk u  Ante Kovačićeva 4 u srcu Zagreba. Pridružite nam se i uđite u nesvakodnevni svijet u kojem se isprepliću mašta i stvarnost!

1.Igroradionica za djecu do 5 godina.
10:00 - 10:30 slušajmo, gledajmo, glumimo, izrađujmo, družimo i igrajmo se - igraonica. Saznajte više o ovoj temi na
10:30 - 11:00 razgibajmo i zaplešimo uz argentinski tango - radionica TangoZvrk. Plešući argentinski tango razvijamo djetetetove bazne elemente: sluh, ritam, snagu, brzinu, spretnost, plesnost i koordinaciju. Vježbe plesnih pokreta argentinskog tanga odvijaju se uz glazbu prilagođenu djeci predškolske dobi, a ona je često popraćena pričom u kojoj djeca pokretom aktivno sudjeluju. Pokretima ovog plesa imitirmo svijet koji nas okružuje i nadograđujmo svoje kognitivne vještine. Tango obuhvaća 6 glavnih područja važnih za kvlitetu života. Uz proces usporovanja starosti to su: fizička aktivnost; društvena aktivnost; duhovnost; emocionalna ispunjenost; osmišljenje; emocionalnu i obrazovnu nadogradnju. Iako i ostali plesovi djeluju na neka osnovna unapređenja kvalitete života, dokazano je kako argentinski tango kao ples, poboljšava gore navedene značajke i to u zdravih osoba, ali i osoba sa invaliditetom te drugih osoba koje boluju ili se susreću s određenim poteškoćama. Što je argentinski tango i kako dijeluje na nas same te osobe s kojima stvramo uz dijeljenje plesne priče saznajte više na sljedećoj poveznici.

11:00 - 11:00 igra dodatni termin u dogovoru s roditeljima.

_____________________________________________________________________________________

2.Igroradionica za djecu od 5 - 7 godina.

11:00 - 11:45 slušajmo, gledajmo, glumimo, izrađujmo, družimo i igrajmo se - igraonica. Saznajte više o ovoj temi na


11:45 - 12:15 razgibajmo i zaplešimo uz argentinski tango - radionica TangoZvrk. Plešući argentinski tango razvijamo djetetetove bazne elemente: sluh, ritam, snagu, brzinu, spretnost, plesnost i koordinaciju. Vježbe plesnih pokreta argentinskog tanga odvijaju se uz glazbu prilagođenu djeci predškolske dobi, a ona je često popraćena pričom u kojoj djeca pokretom aktivno sudjeluju. Pokretima ovog plesa imitirmo svijet koji nas okružuje i nadograđujmo svoje kognitivne vještine. Tango obuhvaća 6 glavnih područja važnih za kvlitetu života. Uz proces usporovanja starosti to su: fizička aktivnost; društvena aktivnost; duhovnost; emocionalna ispunjenost; osmišljenje; emocionalnu i obrazovnu nadogradnju. Iako i ostali plesovi djeluju na neka osnovna unapređenja kvalitete života, dokazano je kako argentinski tango kao ples, poboljšava gore navedene značajke i to u zdravih osoba, ali i osoba sa invaliditetom te drugih osoba koje boluju ili se susreću s određenim poteškoćama. Što je argentinski tango i kako dijeluje na nas same te osobe s kojima stvramo uz dijeljenje plesne priče saznajte više na sljedećoj poveznici.

12:15 - 12:45 igra dodatni termin u dogovoru s roditeljima.

 

Upisi na mjesečnoj osonovi su krenuli kao i prijave za jednodnevno pohađanje/drop in. S stalnim programom krećemo u mjesecu svibnju. 

Kontaktirajte nas kako bi se prijavili ili saznali više :)

- putem kontakt obrasca s Stribog stranice ili s stranice kontakta Instituta argentisnkog tanga LiberTango

- prjenosnog telefona +385 98 950 2738 (Jelena)

- elektroničke pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.m

 

Oprema: papučice (mekana obuća čiji potplat klizi po parketu ne zaustavlja pokret ili debele soknice) uz rastezljivu ugodnu odjeću (trenirka, tajce, debele soknice, ...) . 

 

 

Igroradionica za djecu jedinstvena na našem području uz prvu dječju grupu argentinskog tanga TangoZvrk

Redovita mjesečna korisnička članarina iznosi 100 - 200HRK.

Jednodnevna korisnička članarina iznosi 40 - 60HRK.