12. Intenzivna ljetna škola argentinskog tanga u  ZAgrebu, 2019.

 

 

Početni/pred srednji stupanj argentinskog tanga  15 – 20. srpnja prvi termin i 05 - 10 kolovoza drugi termin. U večernjim dvosatnim terminima 20 – 22 sati  + 22 – 23 sata jedno satna praktika. Zadnji dan subota u dvosatni termin revizija 18 – 20 sati i milonga 21:21 – 01:01 sata. Korisnička članarina iznosi po osobi 350,00 HRK.  

Privi termin - prijave otvorene. Upisi od 1. lipnja do 1. srpnja.  

Drugi termin - Prijave otvorene. Upisi do 1. srpnja do 1. kolovoza. 

 

Akademija srednji/napredni stupanj argentinskog tanga 22 – 27. srpnja prvi termin i 12 -17. kolovoza drugi termin. U večernjim dvo i po satnim terminima 19:30 – 22 sati + 22 – 23 sati jedno satna praktika. Zadnji dan subota u dvo i po satni termin revizija 17:30 – 20 sati i milonga 21 :21 – 01:01 sata. Korisnička članarina iznosi po osobi 450/500 HRK.  

Privi termin - prijave otvorene. Upisi od 1. lipnja do 1. srpnja.  

Drugi termin - Prijave otvorene. Upisi do 1. srpnja do 1. kolovoza. 

Najava - prvi termi prva polovica mjeseca srpnja i drugi termin prva polovica mjeseca kolovoz. Veselimo se novom ljetu s Vama.

Svoj upis potvrdite što prije jer primamo najviše 16 osoba te kako bismo vas korektno raspodijeliti, radi toga što za upisi nisu potrebni isključivo parovi. Pridružite nam se na ovom inovativnoj školi argentinskog tanga. Svladajte ili unaprijedite pokrete ovog krasnog plesa uz upoznavanje argentinski tango kao ples, glazbu i poeziju te obogatite svoj društveni aspekt. Sati se održavaju u centru Zagreba. 

 

Nakon 10. intenzivne ljetne škole argentinskog tanga slijedi 1. zimska intenzivna škola argentinskog tanga u Zagrebu u Institutu argentinskog tanga LiberTango. Pozivamo Vas na upis na početni tečaj ili početni i pred srednji stupanj argentinskog tanga te na srednji i napredni stupanj ili tečaj argentinskog tanga što prije jer primamo najviše 16 osoba te kako bismo vas korektno raspodijeliti zbog toga što za upisi nisu potrebni isključivo parovi.

Ravnopravnost

Naposlijetku, temelj našeg plesa i podučavanja jest da smo u paru ravnopravni i oboje jednako pridonosimo plesu. Ova ideja počiva obostranoj komunikaciji. Predlaganjem i razumijevanjem te zajedničkim izvođenjem pokreta, oboje aktivno sudjelujemo u plesu. Želimo potaknuti i naše učenike da naprave isto: umjesto da vode ili prate, naš cilj je da zaista plešu.  

Razmišljate o bavljenju nekim oblikom rekreacijom? Kada shvatite da rekreacija potreba obaveza, a ne obaveza, tada ćete se naći u situaciji da hodate, trčite, hodate, planinarite ili plešete. Prekrasan je osjećaj kada učinite nešto za svoje tijelo i duh. Količina serotonima je na višoj razini, a poletnost i osmjeh na vašim licima je učestaliji.  Današnja situacija nas je "zarobila" - posao i borba za posao, kuća te osjećaj nemoći. Kako bi se lakše mogli nositi s svime, kako bi oplemenili život kao nekada naši prethodnici, vrijeme je da se probudimo te nađemo nešto za nas kako bismo postali aktivniji i između ostalog se nosili bolje s stresom te osjećajem nemoći. Stvaranjem dobrog osjećaja zbog fizičke aktivnosti već smo na dobro putu.  

Fizička kretnja kao rekreacija, potreba ili obaveza?

Razmišljate o bavljenju nekim oblikom rekreacijom? Kada shvatite da rekreacija potreba obaveza, a ne obaveza, tada ćete se naći u situaciji da hodate, trčite, hodate, planinarite ili plešete. Prekrasan je osjećaj kada učinite nešto za svoje tijelo i duh. Količina serotonima je na višoj razini, a poletnost i osmjeh na vašim licima je učestaliji.

Današnja situacija nas je "zarobila" - posao i borba za posao, kuća te osjećaj nemoći. Kako bi se lakše mogli nositi s svime, kako bi oplemenili život kao nekada naši prethodnici, vrijeme je da se probudimo te nađemo nešto za nas kako bismo postali aktivniji i između ostalog se nosili bolje s stresom te osjećajem nemoći. Stvaranjem dobrog osjećaja zbog fizičke aktivnosti već smo na dobro putu.

O podjeli stupnjeva i temama

  

1) Početni (osobe s vrlo malim ili nikakvim iskustvom argentinskog tanga) i pred srednji stupanj (osobe s osnovnim znanjem argentinskog tanga) - upoznavanje i savladavanje osnovne strukture pokreta te nadogradnja uz zadane idejne kombinacije improvizacije i poticanja razvijanja vlastitih, redovite vježbe komunikacije.

2) Srednji i napredni stupanj argentinskog tanga namijenjen je osobama koje svjesno žele produbiti svoje plesno komunikacijsko znanje uz stvaranje vlastitih ideja iz novo zadanih i nadograđenih kretnji na različite tango glazbene izražaje te redovite vježbe komunikacije.

Upisi u zadnji tjedan prosinca i prvi tjedan siječnja. Naknadni upisi mogući po punoj članarini. Članarine programa 350,00Kn/300kn za roditelje maloljetne djece. Popust od 10% na članarinu vrijedi za upis 7 dana prije početka termina i  20% više od sedam dana.  

Prednosti ranijih upisa

Rezervacijom i upisom najmanje  jedan mjesec prije početka termina ostvarujete 30% popusta na gotovinsku uplatu ili 20% na bezgotovinsku uplatu. Naknadni upisi mogući su po punoj članarini.

Uplate članarina

 

Uplate je moguće izvršiti gotovinski i na račun.

  

Prijave i uplate članarina - koraci

1) Na elektroničku poštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem kontakt obrazaca na internetskim stranicama www.libertango.eu (ne radi na mobitelu)/ www.tangocroatia.weebly.com s osnovnim osobnim podacima  te je potrebno navesti iste ako se prijavljujemo u paru za osobu s kojom se prijavljujemo (1. imenom i prezimenom, 2. brojem prijenosnog telefona, 3. elektroničkom adresom)

3) Potrebno navesti naziv programa i datum
4) Posljednji korak koji odabirete je način uplate članarina - uplata na račun ili gotovinska uplata članarina

Naš obaveza po vašoj/im prijavama

  

1) Povratno vama poslati Vaše podatke da provjerite dali ste sve točno napisali i mi razumjeli, naravno.
2) Poslati vam broj računa AUDITORIUM MEDIE ili provjeriti moguća vremena gotovinske uplate (Ante Kovačića 4, dani utorak, četvrtak i nedjelja 20 - 21 sat).
3) Ako se prijavljujete samostalno, spojiti ćemo Vas s drugom osobom po dogovoru mail, facebook ili ćete se direktno upoznati na satu. Vaš zadatak je koristiti tango bonton. Samo maestri radionice smiju ispravljati bez pitanja svoje polaznike, a vi jedni druge uz obostrano odobrenje.

  Stretch - tangom, Tango - movementom, radionicama, seminarima, milongama, praktikama, druženjima

Što poslije?

Nakon intenzivne  škola @anga  svoje tango znanje možete nastaviti graditi 1x ili po vlastitom izboru 2x tjedno na satima naših programa ili milongama, praktikama, radionicama i privatnim satima.

 

  Privatni sati argentinskog tanga

Bez obzira na iskustvo, na privatnim satima je učenje i usavršavanje maksimalno prilagođeno vama!

Prijave za privatne sate otvorene su konstantno
- 1.5h 1x 250HRK


- četiri privatna uplaćena odmah, a korištena po mogućnosti 500HRK


- za početnike cijena privatnih sati je 250 HRK, a paket s popustom je moguće uzeti nakon 5 privatnih sati


- cijena paketa za polupočetnike iznosi 700 HRK

​​​​​