16. Intenzivna ljetna škola plesa tango argentino u  Zagrebu, srpanj i kolovoz 2023.

Svladajte ili unaprijedite pokrete ovog krasnog plesa uz upoznavanje argentinski tango kao ples, glazbu i poeziju te obogatite svoj društveni aspekt. Sati se održavaju u Zagrebu.  Institut argentinskog tanga Jelena Somogyi i Mario Medvedec Početni/pred srednji stupanj tango argentino 17. - ​22. srpnja 2023. i 07-12 kolovoza.2023.  
Ljetna škola plesa tango argentino u Zagrebu večernji dvosatni termini 20:00 – 22:00 + 22:00 – 23:00 praktika. Zadnji dan subota u dvosatni termin revizija + milonga u večernjem terminu. 

💻Upis do 05.08.2023. korisnička članarina po osobi 602.76,HRK/80EUR upis uz uplatu. Naknadni upisi mogući korisnička članarina po osobi 678.11HRK/90EUR.  Na praktici mogu sudjelovati sve/svi plesačice i plesači argentinskog tanga. Oni koji ne polaze Intenzivnu ljetnu školu tango argentina u navedenom terminu uz korisničku članarinu od 30.14HRK/4EUR. Prijave, upisi i dodatne informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +385 98 950 2738 (WhatsApp), ili putem kontakt obrasca na internetskoj stranici. 

⭐️Tražite više ili želite organizaciju tango argentino sadržaja baš za vas u Zagrebu, HrvatskojPogledajte na sljedećoj poveznici. 

Akademija srednji/napredni stupanj 24. - ​29. srpnja 2023. i 28.08. - 02.09.2023. 

U večernjim dvosatnim terminima 20:00 – 22:00 sati + 22:00 – 23:00 sata jedno satna praktika. 

💻Upisom do 25.08.2023. korisnička članarina po osobi 602.76,HRK/80EUR upis uz uplatu. Naknadni upisi mogući korisnička članarina po osobi 678.11HRK/90EUR. Na praktici mogu sudjelovati sve/svi plesačice i plesači argentinskog tanga. Oni koji ne polaze Intenzivnu ljetnu školu tango argentina u navedenom terminu uz korisničku članarinu od 30.14HRK/4EUR. Prijave, upisi i dodatne informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +385 98 950 2738 (WhatsApp), ili putem kontakt obrasca na internetskoj stranici. 

Svoj upis potvrdite što prije jer primamo najviše 10 osoba te kako bismo vas korektno raspodijeliti, radi toga što za upisi nisu potrebni isključivo parovi. Pridružite nam se na ovom inovativnoj školi argentinskog tanga koja godinama opravdava pvjerenje. Svladajte ili unaprijedite pokrete ovog krasnog plesa uz upoznavanje argentinski tango kao ples, glazbu i poeziju te obogatite svoj društveni aspekt. Sati se održavaju u Zagrebu. 

Razmišljate o bavljenju nekim oblikom rekreacijom? Kada shvatite da rekreacija potreba obaveza, a ne obaveza, tada ćete se naći u situaciji da hodate, trčite, hodate, planinarite ili plešete. Prekrasan je osjećaj kada učinite nešto za svoje tijelo i duh. Količina serotonima je na višoj razini, a poletnost i osmjeh na vašim licima je učestaliji.  Današnja situacija nas je Ravnopravnost

Naposlijetku, temelj našeg plesa i podučavanja jest da smo u paru ravnopravni i oboje jednako pridonosimo plesu. Ova ideja počiva obostranoj komunikaciji. Predlaganjem i razumijevanjem te zajedničkim izvođenjem pokreta, oboje aktivno sudjelujemo u plesu. Želimo potaknuti i naše učenike da naprave isto: umjesto da vode ili prate, naš cilj je da zaista plešu. 

Fizička kretnja kao rekreacija, potreba ili obaveza?

Razmišljate o bavljenju nekim oblikom rekreacijom? Kada shvatite da rekreacija potreba obaveza, a ne obaveza, tada ćete se naći u situaciji da hodate, trčite, hodate, planinarite ili plešete. Prekrasan je osjećaj kada učinite nešto za svoje tijelo i duh. Količina serotonima je na višoj razini, a poletnost i osmjeh na vašim licima je učestaliji.

Današnja situacija nas je "zarobila" - posao i borba za posao, kuća te osjećaj nemoći. Kako bi se lakše mogli nositi s svime, kako bi oplemenili život kao nekada naši prethodnici, vrijeme je da se probudimo te nađemo nešto za nas kako bismo postali aktivniji i između ostalog se nosili bolje s stresom te osjećajem nemoći. Stvaranjem dobrog osjećaja zbog fizičke aktivnosti već smo na dobro putu.

Institut argentinskog tanga LiberTango u Zagrebu  jedna je od prvih plesnih škola u Hrvatskoj koje se bave isključivo argentinskim tangomO podjeli stupnjeva i temama

1) Početni (osobe s vrlo malim ili nikakvim iskustvom argentinskog tanga) i predsrednji stupanj (osobe s osnovnim znanjem argentinskog tanga) - upoznavanje i savladavanje osnovne strukture pokreta te nadogradnja uz zadane idejne kombinacije improvizacije i poticanja razvijanja vlastitih, redovite vježbe komunikacije.

2) Akademija - srednji i napredni stupanj argentinskog tanga namijenjen je osobama koje svjesno žele produbiti svoje plesno komunikacijsko znanje uz stvaranje vlastitih ideja iz novo zadanih i nadograđenih kretnji na različite tango glazbene izražaje te redovite vježbe komunikacije.

Prednosti ranijih upisa

Rezervacijom i upisom najmanje  jedan mjesec prije početka termina ostvarujete 20% popusta na gotovinsku uplatu Naknadni upisi mogući su popunoj članarini.

Uplate članarina

Uplate je moguće izvršiti gotovinski i na račun.

Prijave i uplate članarina - koraci

1) Na elektroničku poštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem kontakt obrazaca na internetskim stranicama www.libertango.eu (ne radi na mobitelu)/ www.tangocroatia.weebly.com s osnovnim osobnim podacima  te je potrebno navesti iste ako se prijavljujemo u paru za osobu s kojom se prijavljujemo (1. imenom i prezimenom, 2. brojem prijenosnog telefona, 3. elektroničkom adresom)

3) Potrebno navesti naziv programa i datum
4) Posljednji korak koji odabirete je način uplate članarina - uplata na račun ili gotovinska uplata članarina

Naš obaveza po vašoj/im prijavama

1) Povratno vama poslati Vaše podatke da provjerite dali ste sve točno napisali i mi razumjeli, naravno.
2) Poslati vam broj računa AUDITORIUM MEDIE ili provjeriti moguća vremena gotovinske uplate (Ante Kovačića 4, dani utorak, četvrtak i nedjelja 20 - 21 sat).
3) Ako se prijavljujete samostalno, spojiti ćemo Vas s drugom osobom po dogovoru mail, facebook ili ćete se direktno upoznati na satu. Vaš zadatak je koristiti tango bonton. Samo maestri radionice smiju ispravljati bez pitanja svoje polaznike, a vi jedni druge uz obostrano odobrenje.

Što poslije?

Nakon intenzivne  škola @anga  svoje tango znanje možete nastaviti graditi 1x ili po vlastitom izboru 2x tjedno na satima naših programa ili milongama, praktikama, radionicama i privatnim satima.

Privatni sati argentinskog tanga

0
0
0
s2smodern

Social Icons