🇭🇷 TEČAJ TANGO ARGENTINO ZA POČETNIKE U ZAGREBU

🇬🇧🇺🇸 TANGO ARGENTINO COURSE FOR BEGINNERS IN ZAGREB - text below 

Institit argentinskog tanga Libertango uz Vas opravdano s znanjem i iskustvom.  Tečaj tango argentino u Zagrebu za početnike | Tečaj za apsolutne početnike‎ argentinskog tanga u Zagrebu

Upisi na početni tečaj tango argentino u Zagrebu (početni stupanj) argentinski tango za apsolutne početnike, one koji žele utvrditi gradivo plesa tango argentina ili partnerirati otvoren je kroz cijelu godinu. Pohađanje tango argentino sati je moguće jednodnokratno, mjesečno i dugoročno te uz grupne, privatne i poluprivatne termine. Posao Vas sprječava u redovitom pohađanju tango argentina? Želite već satnicu? Nazovite nas. Dogovorite sastanak. Sgurno ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas kako bi vaše učenje tango argentina bilo produktivnije. Svojem učenju i uživanju u tango argentinu možete pridružiti PokreTTangu. Tako ćete uvrstiti sve začine koji će olakšati savladavanje i otvoriti vrata uživanju u plesa argentinskog tanga. Bivanje u svakodnevnom životu biti će lakše.

🛎Tečaj tango argentino za apsolutne početnike u Zagrebu počinje 1.listopada. Termin nedjelja 18:00-20:00. Prijave i upisi do 30.rujna. Možete se predbilježiti za partneriranje. Zajedno učenje i ples olakšavamo te činimo veselijim.

Održavanje u Ante Kovačića 4, Zagreb. Prijave obavezne i dodatne informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i +385 98 950 2738. Upisati ga mogu i postojeći followeri koji žele upoznati tango argentino u njegovoj kompletnosti te pridružiti svom plesu cjelovitost.

Napravite svoju predbilježbu odmah, prije upisa. Rado bismo vas upisali sve. Zbog društvenih normi kako follower mora biti žena, a leader muško nismo u mogućnosti odmah svima omogućiti učenje ove krasne plesne vještine.Možete se predbilježiti za followera ili leadera. Možete se predbilježiti za partneriranje. Upisati ga mogu i postojeći followeri koji žele upoznati tango argentino u njegovoj kompletnosti te pridružiti svom plesu cjelovitost. Zajedno učenje i ples olakšavamo te činimo veselijim.

Ograničen broj polaznika kod nas je poznata stvar. Želimo vam se pružiti 100%. Najviše 10 ljudi, 5 parova. 

❤️Termini od 120minuta; male grupe (najmanja 10, najveća 20); individuali i grupni pristup; po potrebi ples s iskusním plesačicama, plesačima i maestrima; iskustvo podučavanja preko 25 godina; mogućnost pohađanja redovitih termina vježbanja,tehnike i plesa (PokreTTango, Stretch-tango).

Ograničen broj polaznika kod nas je poznata stvar. Sada se čini normalna. Želimo vam se pružiti 100%. Najviše 10 osoba. Održavanje redovitih termina u Ante Kovačića 4, Zagreb. 

NOVO Uskoro krećemo na novoj lokaciji. Možete li pogoditi na kojoj? Dolazimo li u tvoj kvart? Pošalji nam svoja tri odgovora i osvoji svoj mjesec.

❣️Saznajte na Članarine i popusti (niže) o redovitim popustima ili otkrijte iznenađenja novih popusta Instituta argentinskog tanga LiberTango na internetu. Način prijava i upisa niže navedeno. Održavanje u Ante Kovačića 4, Zagreb. 

"Tango ima veliko srce i moćan zagrljaj.- JS Na prvom dvo satu osvijestiti ćete kako već koristite osnovne kretnje argentinskog tanga s kojima već možete zaplesati svoj prvi tango!   

Dodatni upis na predsrednji, srednji i napredni stupanj tango argentino u večernjem dvo satnom terminu nedjelja moguć kao i jednodnevno pohađanje.  

Cjelovita Tango Argentino poduka

Kod nas možete pohađati programe plesa i vježbanja, plesne tehnike i izražaja na redovitoj bazi ili putem jednodnevne korisničke članarine (PokreTTango, Stretch-tango). Možete pohađati privatnu poduku tango argentina, kao što možemo složiti program baš za vas kako biste napredovali fundamentalno u svojem vremenu.

🔥#vrucaplesnaponuda  Saznaj što donosi upisnina za 3 mjeseca niže na članarinama. Možeš pronaći na našim društvenim mrežama što znači zadnjih 🎱 dana u mjesecu.  

Ljetna škola tango argentina više na poveznici.

Argentinski tango za srednjoškolce i studente  
Otvoren za srednjoškolce i studente srijedom 20:00 -  22:00 sati.  Održavanje u Ante Kovačića 4, Zagreb.  

Argentinski tango za djecu #pleszadjecu #vjezbanjezadjecu #tangozvrk #tangozadjecu 

Tango ples i vježbanje za djecu uz igru u Zagrebu je prvi je takav program u Hrvatskoj. Ponovno kreće u listopadu. Prijave do 20. Rujna. Upisi po dogovoru 30. rujna. Predviđeni početak 1. listopada. Nastupamo i natječemo se. Održavanje u Ante Kovačića 4, Zagreb.  O dječjem plesnom programu TangoZvrk više na poveznici. 

Ne postoji instant rješenje. Nije sve uvjek zabava. Ako je osmišljeno i smislom dišemo.

 

16. Intenzivna ljetna škola plesa tango argentino u  Zagrebu

Saznaj više na poveznici. 

 

 

 

We are not instant. We are just trying to be with and by your side. Yours Jelena and Mario#onlinetango Argentinski tango online poduka za vas kada, koliko i kako vi to želite uz tutorstvo gdje god se nalazili - poveznica.   

Upisi, prijave i trajanje početnog stupnja 

Niste u mogućnosti osobno se osobno upisati se na tango argentino? Niže navedeno je kako nas možete kontaktirati. Prijave omogućuju čuvanje mjesta do određenog trenutka. Prijava ne treba biti u paru.  

Bilo bih divno kada bi se s vama uključili prijatelj, prijateljica, kolega, kolegica, susjed, susjeda, poznanik ili poznanica s kojim između provodite vrijeme ili biste željeli provesti više vremena ali nikako da nađete vrijeme za zajedničku kavu... Upišite zajedničku aktivnost tango argentino. Obogatite živote i korisno ispunite vrijeme uz ples argentinskog tanga te druženje. We'd love to sign you all up. Due to social norms that the follower must be a woman, and leadre male we are not able to enroll immediately everyone to learn this wonderful dance skill.

Ne odgovara li Vam raspisani termin? Možete se predbilježiti na drugi. U prijavi navedite dan. Kada će Vaš termin početi ako nije od naših navedenih ne možemo garantirati. Škola argentinskog tanga i tečaj za apsolutne početnike tanga u Zagrebu traje 3 mjeseca (12 tjedana). Članarina obnavlja se mjesečno ili tromjesečno, kao što nakon prijave možete pohađati termin putem jednodnevne korisničke članarine. 

 Upis uključuje 

 • jednom tjedno termin tečaja argentinskog tanga u trajanju od 120 minuta u upisanom terminu - ukupno 8 termina tijekom 4 tjedna u mjesec dana. Vaš upisani termin.
 • dodatni termin MIXD LEVEL od 90 minuta kojeg možete pohađati petkom (za naše početnike prva tri mjeseca je besplatan).
 • praktikolonga petkom na kojoj možete tražiti savjete od svojih maestra, asistenata, bilo koga čiji vam se pokret sviđa ili jednostavno možete plesati/vježbati samostalno (besplatno za naše početnike)
 • Milonga obično krajem tjedna - plesnjak argentinskog tanga (besplatno za Vas prvih mjesec dana, naše početnike).

Uvjeti za upis

Za bavljenje argentinskim tangom nema dobne granice niti bilo kojeg drugog ograničenja. Učenjem i plesanjem tango argentina stvaramo, dijelimo i komuniciramo s svijetom u svijetu. Argentinski tango nastao je obgrljavanjem kultura i običaja naroda. Nemanje plesnog partnera nije zapreka! Upisujemo jednaki broj followera i leadera. Ne plešete u paru ili željeli bih se dodatno posvetiti razvoju svoje plesne komunikacijske vještine? PokreTTango tu je za Vas.

 

Članarine i popusti

Korisničke mjesečne članarine :

 • Roditelji maloljetne djece, srednjoškolci, studenti i umirovljenici po osobi 200,00HRK/26.54EUR 
 • Ostali 240,00HRK/31.85EUR 
 • Roditelji maloljetne djece, srednjoškolci, studenti i umirovljenici po osobi uz praktike/praktikolonge 301.38HRK/40.00 EUR
 • Ostali uz praktike/praktikolonge 339.05HRK/45 EUR
 • 4 termina/klasa s praktikama/praktikolongama i jednim privatnim za par 452.07HRK/60EUR. Možete se dogovoriti s kim želite iz vaše škole za privatni.
 • 4 termina/klasa s praktikama/praktikolongama i jednim privatnim za jednu osobu s jednim techarem 489.74HRK/65EUR
 • Početni tečaj tango argentino za leadere u Zagrebu korisnička članarina po osobi 300.00HRK/40EUR.


Upis/članarina obnavlja se mjesečno ili možete uplatiti za tromjesječje uz 20% popusta. Ako Vam naš raspisani termin tango upisa ne odgovara možete se predbilježiti na drugi. U prijavi navedite dan. Garanciju kada će Vaš termin početi ako nije od naših navedenih ne možemo garantirati.
Na sve grupne upise popust od 30% po korisničkoj članarini najmanje 4 osobe po upisu za program PokreTTango (unisex tehnika i plesnog izražaja argentinskog tanga) ili 30% za upis od 6 osoba uz ravnomjeran odnos followera i leadera u školu argentinskog tanga. Uplate je moguće izvršiti gotovinski i na račun.  

Dodatne informacije, prijave, upisi i uplate članarina - koraci

 • Na našu elektroničku poštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili kontakt obrazac vaše ime i prezime uz broj prijenosnog telefona i adresu elektroničke pošte, ako se prijavljujete samostalno te isti podaci za osobu s kojom se prijavljujete (ako se prijavljujete u paru).

 • Zatim je potrebno navesti ime programa Škola argentinskog tanga za početnike – datum početka.

 • Posljednji korak koji odabirete je način uplate članarina - uplata na račun ili gotovinska uplata članarina.

Za sve što Vas zanima obratite nam se na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.+385 98 950 2738, ili putem kontakt obrazca na internetskoj stranici.  

O samim maestrima više na poveznici.

tečaj tango argentina uz Institut argentinskog tanga LiberTango

Što poslije početnog tečaja

Nakon 3 mjeseca, škola tanga se nastavlja i svoje tango znanje možete nastaviti graditi s novim stupnjem. Ili možete izabrati druge načine - radionice, seminare ... .

🇬🇧🇺🇸 TANGO ARGENTINO COURSE FOR BEGINNERS IN ZAGREB 

🇺🇸🇬🇧Tango argentino course in Zagreb for beginners | Course for absolute beginners of Argentine tango in Zagreb

Enrolments in the beginner tango argentino course in Zagreb, Argentine tango for absolute beginners or for those who want to determine tango argentino dance material or partnering beginners is open throughout the year. Attending tango argentino lessons in Zagreb is possible on a monthly basis, through one-day user memberships and longer term. Your user membership fee depends on the choice of how to attend the tango dance. Work prevents you from regularly attending tango argentino dance classes monthly or do you want a bigger hourly rate? Don't worry. Call us, set up a meeting and we will surely find the best solution for you to make your tango argentino learning more productive. 

🛎Tango Argentino course for absolute beginners in Zagreb starts on October 1st. Sunday 18:00-20:00, Ante Kovačića 4, Zagreb.. Registration by September 30th. You can sign up for partnering. Registration (is required) and additional information on This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.+385 98 950 2738.  

You can sign up for a follower or leader. You can sign up for partnering. It can be entered by existing followers and leaders who want to get to know tango argentino in its completeness and join their dance with integrity. Together, learning and dancing make it easier and happier.  

.Membership fees and discounts 

User monthly membership fees:  

 • parents of minor children, high school students, students and pensioners per person is 200,00HRK/26.54EUR 
 • other 240,00HRK/31.85EUR

Enrollment/membership fee is renewed monthly or you can pay for the trimester at a 20% discount. If our announced tango enrolment date does not suit you, you can sign up for another one. In the application, specify the day. We cannot guarantee a guarantee of when your appointment will start if it is not of our above. 

On all group entries discount of 30% per user membership fee of at least 4 people per enrolment for the program PokreTTango (unisex technique and dance expression of Argentine tango) or 30% for admission of 6 people with an even relationship between followers and leaders in the school of Argentine tango. Payments can also be made in cash to the account. 

More information, applications, registrations and payment of membership fees - steps 

On our e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. or contact form with your first and last name next, your portable phone number, e-mail address, if you log in independently and the same information for the person you are checking in with. Next, it is necessary to specify the name of the program School of Argentine Tango for beginners - the start date. The last step you choose is how to deposit membership fees - payment to the account or cash payment of membership fees. For everything you are interested in, please contact us at This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +385 98 950 2738 (also WhatsApp), or via the contact forms on the website.   

Enrollment includes

Once a week, the term of the Argentine tango course lasts 120 minutes in the enrolled period - a total of 8 hours over 4 weeks in a month. An additional MIXD LEVEL term of 90 minutes that you can attend on Fridays (for our beginners the first three months is free). Praktikolonga on Fridays where you can seek advice from your maestros, assistants, anyone whose movement you like or you can simply dance/practice independently (free for our beginners). Milonga usually at the end of the week - a dance of the Argentine tango (free for you for the first month, our beginners).

 

0
0
0
s2smodern