Unisex tehnika argentinskog tanga/Workshop Unisex tango technique   

PokreTTango je inovativni grupni plesni program osmišljen od strane Jelene Somogyi uz  koji ćete poboljšati osnovnu snagu i rastezljivost, te svoju fizičku i mentalnu motoriku uz pokrete, glazbu, kulturu i umjetnost argentinskog tanga.

 

 

SUBOTA, USKORO 23. VELJAČE 19:00 - 20.30 SATI, 50 HRK
SATURDAY, 23 FEB 07:00 AM - 08:30 AM, 50 HRK

RADIONICA UNISEX TEHNIKE ZA PLESAČICE I PLESAČE ARGENTINSKOG TANGA IZVAN PAROVA
WORKSHOP OF UNISEX TECHNIQUE FOR FOLLOWERS AND LEADERS OF TANGO ARGENTINO OUT OF COUPLES

ANTE KOVAČIĆA 4, ZAGREB

PRIJAVE DO 12 SATI, 23. VELJAČE
APPLICATIONS TILL 12AM, 23 FEB

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +385 98 950 2738
CONCAT FORM/KONTAKT OBRAZAC/FROM WEB PAGES/INTERNETSKIH STRANICA

INSTITUTE OF ARGENTINE TANGO LIBERTANGO
INSTITUT ARGENTINSKOG TANGA LIBERTANGO
WWW.LIBERTANGO.EU
WWW.TANGOCROATIA.WEEBLY.COM
WWW.ARGENTINSKITANGOLIBERTANGO.BLOGSPOT.COM

Radionice i praktike argentinskog tanga za sve stupnjeve petkom

Svaki petak u mjesecu održavaju se radionice i praktike za sve stupnjeve, koje su otvorene i za jedno dnevne korisničke članarine. Mjesto održavanja oba programa je Ante Kovačićeva 4 u srcu Zagreba.

Petkom od 20:00 do 21:30 sati u mjesecu veljači održavaju se radionice za plesače i plesačice argentinskog tanga uz temu ZATVORENOG ZAGRLJAJA.

Prijave i informacije na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +385 98 950 2738, putem kontakt obrasca na internetskoj mjestima (internetskim stranicama) ili google obrasca.

Tema radionice je podijeljena na osvještavanje vlastite osi i osi osobe s kojom dijelimo pokret te stvaramo plesnu priču uz osvještavanje kontaktnih površina te razvijanje i stvaranje slobodnog prostora u komunikaciji.

Tema komunikacije dijeli se na: svijest o tijelu; segmentima pokreta; jasni, povezani i udobni pokreti (optimalizacija pokreta); slušaj i čuj mogućnost - obostrano osluškivanje.

Za članove kluba program je besplatni, za ostale potrebna je uplata jedno dnevne korisničke članarine 60HRK i prijava koja ne treba biti u paru.

Redovito održavanje praktika je petkom 21:30 - 23 sata. Smisao praktika je u paru ili samostalno izvježbavanje, učenje, isplesavanje i traženje savjeta (maestra, asistenta ili od koga želite za razliku od milonga). Korisnička članarina za neredovite članove iznosi 10 HRK.

Moguće je prisustvovati programima odvojeno.

Plesni događaj, milonga namijenjena je širenju kulturno - umjetničke vrijednosti argentinskog tanga kao glazbe i plesa te društvenog fenomena uz njegovu tajanstvenost i specifičnosti te druženju. Služi uživanju u plesu na plesnom podiju te ne obaveznom druženju izvan plesnog podija. Namijenjena je svim plesnim stupnjevima.  Odražavanje milonge krajem tjedna.Milonga

Plesni događaj, milonga namijenjena je širenju kulturno - umjetničke vrijednosti argentinskog tanga kao glazbe i plesa te društvenog fenomena uz njegovu tajanstvenost i specifičnosti te druženju. Služi uživanju u plesu na plesnom podiju te ne obaveznom druženju izvan plesnog podija. Namijenjena je svim plesnim stupnjevima.

Odražavanje milonge krajem tjedna.

 

Praktika

Njen smisao je bilo u paru ili samostalno: izvježbavanju, učenju, isplesavnju, traženju savjeta (maestra, asistenata ili od bilo koga želite). Predstavlja manje formalni događaj gdje se plesači druže, razmjenjuju ideje, vježbaju i slično. Glazbeni setovi nisu nužno odvojeni kortinama.

Praktika se održava petkom, 21:30 - 23 sati.

Njen smisao je bilo u paru ili samostalno: izvježbavanju, učenju, isplesavnju, traženju savjeta (maestra, asistenata ili od bilo koga želite). Predstavlja manje formalni događaj gdje se plesači druže, razmjenjuju ideje, vježbaju i slično. Glazbeni setovi nisu nužno odvojeni kortinama.  Praktika se održava petkom, 21:30 - 23 sati.
 

Početni stupanj/grupa argentinskog tanga

 
Početni stupanj argentinskog tanga  u Zagrebu i Samoboru 

Početni stupanj/grupa argentinskog tanga u Zagrebu
Škola argentinskog tanga i tečaj za apsolutne početnike tanga u Zagrebu traje 3 mjeseca (12 tjedana). Upis/članarina obnavlja se mjesečno.

Niste u mogućnosti osobno se osobno upisati se na argentinski tango? Niže u dodatnim informacijama, prijavama i upisima navedeno je kako nas možete kontaktirati.
Prijave omogućuju čuvanje mjesta do određenog trenutka. Upis osigurava vaše mjesto i termin.

Za bavljenje argentinskim tangom nema dobne granice niti bilo kojeg drugog ograničenja. Učenjem argentinskog tanga razmjenjujemo osjećaje i iskustva s cijelim svijetom. Nemanje plesnog partnera nije zapreka! Upisujemo jednaki broj polaznika i polaznica.

Uvodna interakcijska predavanja o samom nastanku tanga kao plesa i tanga kao glazbe s osvrtom na današnjicu, biti će popraćeno vašim PRVIM KORACIMA, a održava se jedan puta ili svaka dva mjeseca. Predbilježite se unaprijed kako biste sebi osigurali mjesto

Informacije, prijave i upisi na:
- prijenosni telefon +385 98 950 2738 
- elektronička pošta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
- putem kontakt obrazaca na internetskim stranicama www.libertango.eu i www.tangocroatia.weebly.com
- mjesto održavanja uskoro
- potrebna je obuća "čista" koju ćete preobuti za ovaj događaj. Obuća treba držati stopalo i kliziti po parketu. Dame ne moraju nositi cipele na petu. Možete koristiti obuću kožnog ili plastičnog đona kao i plesne cipelice, školske/plesne papučice, plesne tenisice, deblje sokne.

Za bavljenje argentinskim tangom nema dobne granice niti bilo kojeg drugog ograničenja.
 

Predsrednji stupanj argentinskog tanga

 

Za upis na predsrednji stupanj argentinskog tanga potreban je završeni početni stupanj od 3 mjeseca, Ljetna intenzivna škola ili ako imate znanje stečeno na drugi način iz argentinskog tanga. Sati se odvijaju nedjeljom, 18:00 - 20:00 sata.

Ne odgovara Vam termin? Obratite nam se s povjerenjem. Upisi otvoreni konstantno na mjesečnoj osnovi ili putem jednodnevne korisničke članarine.

Srednji stupanj argentinskog tanga

tečaj tanga u Libertangu

 

Srednji stupanj argentinskog tanga
Za upis na srednji stupanj argentinskog tanga najmanje jedna godina pohađanja sati (argentinskog tanga) redovito, 2 godine optimalno. Termin utorkom od 20:00 do 22:00 sata.

Ne odgovara Vam termin? Obratite nam se s povjerenjem. Upisi otvoreni konstantno na mjesečnoj osnovi ili putem jednodnevne korisničke članarine.
za profesionalne plesače, amatere ili one koji žele više Institut argentonskog tanga Libertango by Jelena Somogyi   

 Tango akademija

Minimalnio 3 godine pohađanja sati (argentinskog tanga), redovito. Prijave otvorene. Termin u dogovoru s upisanicima.

O nama

 

Institut argentinskog tanga Libertango želi pružiti plesačima sve što postoji u argentinskom tangu, od glazbe do načina izražaja u plesu. Cilj je osloboditi kreativnost polaznika. Izaberete li ga kao hobi ili kao nešto više, bitan je pristup učenika i učitelja. Podučavamo promatrajući svakog polaznika kao pojedinca i cjelinu. Naši kulturno – umjetnički programi argentinskog tanga kao glazbe i plesa su namijenjeni osnovnoškolcima, srednjoškolcima i odraslima te amaterima i samim profesionalcima. 

 
Ostala ponuda programa kulturno umjetničkog programa argentinskog tanga
Mixed level tango sat

Namijenjeni otvorenoj razmjeni iskustava između plesača s različitim stupnjem znanja...plešete li tango nekoliko dana ili nekoliko desetljeća, nije bitno - svi su pozvani! Jednodnevna korisnička članarina  za ne članove ili drop in. Termin petkom od 20:00 do 21:30 sati.

 Tango argentinski uz Libertango institut
 

 

Privatni sati argentinskog tanga

Bez obzira na iskustvo, na privatnim satima je učenje i usavršavanje maksimalno prilagođeno vama!

Prijave za privatne sate otvorene su konstantno

Dječji program

 

Najavljujemo prvu osnovnoškolsku dječju grupu u Hrvatskoj s programom argentinskog tanga subotnji termin. ​ Članarina je 150 HRK. Na sve naše programe dobro došla su djeca koja ujedno s Vama mogu polaziti programe stertch - tanga i Tango movmenta. 

 

Srednjoškolski program argentinskog tanga

 

Upisi srednjoškolaca na program argentinskog tanga za termin utorak 20 - 22 sata. Članarina je 150 HRK.

 

 ANSAMBL ARGENTINSKOG TANGA
Pozivamo Vas na upis u prvi ansambl argentinskog tanga u nas.

Postanite dio vesele ekipe i stvarajte s nama.

Upisi se vrše pojedinačno.
Nije potrebno prethodno znanje argentinskog tanga.

Ansambl će savladavati pokrete i izražaje koji postoje u argentinskom tangu kao i sve ono što je prethodilo nastanku argentinskog tanga te postalo njegovim dijelom.

Mjesečna članarina 200/250Kn