Dječji program


Inovativni program prvi takve vrste u svijetu igroradionica za djecu Stribog i TangoZavrk u  Ante Kovačićeva 4 u srcu Zagreba. Pridružite nam se i uđite u nesvakodnevni svijet u kojem se isprepliću mašta i stvarnost!

10:30 - 11:00 slušajmo, gledajmo, glumimo, izrađujmo, družimo i igrajmo se - igraonica. Saznajte više o ovoj temi na


11:00 - 11:30 razgibajmo i zaplešimo uz argentinski tango - radionica TangoZvrk. Plešući argentinski tango razvijamo djetetetove bazne elemente: sluh, ritam, snagu, brzinu, spretnost, plesnost i koordinaciju. Vježbe plesnih pokreta argentinskog tanga odvijaju se uz glazbu prilagođenu djeci predškolske dobi, a ona je često popraćena pričom u kojoj djeca pokretom aktivno sudjeluju. Pokretima ovog plesa imitirmo svijet koji nas okružuje i nadograđujmo svoje kognitivne vještine. Tango obuhvaća 6 glavnih područja važnih za kvlitetu života. Uz proces usporovanja starosti to su: fizička aktivnost; društvena aktivnost; duhovnost; emocionalna ispunjenost; osmišljenje; emocionalnu i obrazovnu nadogradnju. Iako i ostali plesovi djeluju na neka osnovna unapređenja kvalitete života, dokazano je kako argentinski tango kao ples, poboljšava gore navedene značajke i to u zdravih osoba, ali i osoba sa invaliditetom te drugih osoba koje boluju ili se susreću s određenim poteškoćama. Što je argentinski tango i kako dijeluje na nas same te osobe s kojima stvramo uz dijeljenje plesne priče saznajte više na sljedećoj poveznici.

11:30 - 12:30 igra 

Igroradionica za djecu od 5 - 7 godina u  Ante Kovačićeva 4 u srcu Zagreba. Pridružite nam se i uđite u nesvakodnevni svijet u kojem se isprepliću mašta i stvarnost!

11:30 - 12:15 slušajmo, gledajmo, glumimo, izrađujmo, družimo i igrajmo se - igraonica. Saznajte više o ovoj temi na


12:15 - 13:00 razgibajmo i zaplešimo uz argentinski tango - radionica TangoZvrk. Plešući argentinski tango razvijamo djetetetove bazne elemente: sluh, ritam, snagu, brzinu, spretnost, plesnost i koordinaciju. Vježbe plesnih pokreta argentinskog tanga odvijaju se uz glazbu prilagođenu djeci predškolske dobi, a ona je često popraćena pričom u kojoj djeca pokretom aktivno sudjeluju. Pokretima ovog plesa imitirmo svijet koji nas okružuje i nadograđujmo svoje kognitivne vještine. Tango obuhvaća 6 glavnih područja važnih za kvlitetu života. Uz proces usporovanja starosti to su: fizička aktivnost; društvena aktivnost; duhovnost; emocionalna ispunjenost; osmišljenje; emocionalnu i obrazovnu nadogradnju. Iako i ostali plesovi djeluju na neka osnovna unapređenja kvalitete života, dokazano je kako argentinski tango kao ples, poboljšava gore navedene značajke i to u zdravih osoba, ali i osoba sa invaliditetom te drugih osoba koje boluju ili se susreću s određenim poteškoćama. Što je argentinski tango i kako dijeluje na nas same te osobe s kojima stvramo uz dijeljenje plesne priče saznajte više na sljedećoj poveznici.

13:00 - 13:30 igra

 

Upisi na mjesečnoj osonovi su krenuli kao i prijave za jednodnevno pohađanje/drop in. S stalnim programom krećemo u mjesecu travnju.

Kontaktirajte nas kako bi se prijavili ili saznali više :)

- putem kontakt obrasca s Stribog stranice ili s stranice kontakta Instituta argentisnkog tanga LiberTango

- prjenosnog telefona +385 98 950 2738 (Jelena)

- elektroničke pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.m

 

Oprema: papučice (mekana obuća čiji potplat klizi po parketu ne zaustavlja pokret ili debele soknice) uz rastezljivu ugodnu odjeću (trenirka, tajce, debele soknice, ...) . 

 

 

Osigurali smo popuste na grupne upise.

Na sve grupne upise popust od 30% po korisničkoj članarini, 4 djece. Za zajednički upis od 6 djece korisnička članarina po osobici se smanjuje za  50%. Redovita mjesečna korisnička članarina iznosi 200HRK koja se umanjuje za upis više članova obitelji za 50HRK.

Jednodnevna korisnička članarina iznosi 60HRK.